Priser:
Alla priser som anges på våra sidor är exkl moms. Momsen kommer separat i kassan.

För att handla hos zoosaker.se så måste du ha fyllt 18 år.

Betalsätt:
Förskott för alla nya kunder på Swish 1231096452

Går även att betala med kort.

Går att ansöka om faktura som kommer gå via Payson.

Betalningsvillkor 14 dagar. Faktura avgift 19 kr.

Vid betalning så vänta in alla stegen och avbryt inget innan allt är klart. Får en del orders som inte är klara och då skickas inget då det inte är betalt. Ordern makuleras efter någon dag och man får isf lägga ny order. Om ni ej fått något ordernummer efter lagd order så återkom till mig så löser vi det.

Minimum order är 3000:- exkl moms

Leverans:
1-7 dagar om varan finns i lager. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för lagerhållning hos våra leverantörer.

Portot ligger fast på 99 kr. Vi skickar endast växter måndagar-onsdagar så att det säkert kommer fram innan helgen. Deadline för orders är tisdagar kl 12.00 så skickas det veckan därpå. Paket skickas endast inom Sverige.
Om en växt skulle vara slut som du beställt, så skickas en annan likvärdig växt eller en likadan som något annat du beställt.

Om ni inte fått ett spårningsnummer inom 1 dag efter det är skickat så återkom snarast så får ni det av mig då postnord kan ha problem ibland med den tjänsten.
Ansvarar ej för postens eller DHL´s hantering av paketen. Jag packar ofta i samma förpackningar som jag får från min leverantör. Paket skickas på köparens ansvar vintertid. Växter kan vara något mindre vintertid. Mitt i sommaren och sensommaren så är i regel dom flesta växter mycket stora, och samma priser. Zoosaker.se ansvarar ej för kylan. Paket skickas utan vatten i förslutna påsar.

Det finns möjlighet att hämta varor hos oss, men endast under överenskommelse.

Ångerrätt:
Om du vill ångra ditt köp så ska detta göras inom 14 dagar. Detta gäller endast obruten förpackning och ej växter. Köparen står för fraktkostnaden. Vi löser ej ut postförskott. Reavaror bytes ej.

Fisk:

Levande fisk skickas ej. Man kan hämta eller få leverans till sin butik om man bor inom en radie på 5 mil från Malmö.

Reklamation:
Om det skulle vara fel på varan så står vi för frakterna och en ny vara skickas. Det gäller även om vi skickat fel vara. Om en vara skulle gå sönder så ersätts inte detta. Om det skulle vara fel på några växter så kan vi be att få dom tillbaka skickade. Om förpackningen är bruten när ni återlämnar en vara så drar vi av 20% på priset för omkostnader och dylikt. Växter packas i förslutna plastpåsar. 

Reservation för ev fel som kan uppstå på sidan.

Betalningar via Payson

Betalning sker enkelt och tryggt med Payson.

Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd.

Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se